2014. július 26., szombat

12 dolog, amivel a nők sírba viszik a férfiakat

Melyek azok a dolgok, amik a leginkább kiborítják őket a nők viselkedésében, és amikről jó lenne ha mihamarabb leszoknának?

1. ...úgy bántok velük, mint a gyerekekkel.
Ezt főleg olyankor utálják, amikor végre megnyílnak előttetek, elmondják, mi bántja őket, feltárják előttetek az érzékenyebb oldalukat, mire úgy reagálnak, hogy: "Óóóóóóó, Kicsikém, szeegénykéééém..." Tanácsot várnak, nem cöcögtetést!

2. ...folyamatosan felhánytorgatjátok a régi dolgokat.
Oké, összevesztetek, megbántottak titeket, aztán bocsánatot kértek és kibékültetek. Mire  fél év múlva is felhozzátok, hogy "bezzeg a múltkor is..." Nagy hiba!

3. ...olyan kérdéseket tesztek fel nekik, amire nincs jó válasz.
Például: Ti – "Jól néz ki a Laura, nem?" Ők – "Jól, de te jobban nézel ki." Ti – "Szóval beismered, hogy tetszik neked!" Bumm – ebből már nem tud jól kijönni! Nem fer!

4. ...passzív agresszívként viselkedtek.
A szituáció, amikor valami bajotok van, magatokban morogtok, csapkodjátok az ajtókat, de amikor megkérdik, mi a gond, az Agresszív Kismalacot megszégyenítő módon válaszoljátok, hogy: "Semmi!"

5. ...azt hiszitek, csak azért, mert megjött, jogotok van rémesen viselkedni.
Szenvedtek, de erről ők nem tehetnek. Nektek nem lesz jobb attól, ha ők is szenvednek.

6. ...a szexxel zsaroljátok őket.
Arra kérnek benneteket: ne kezeljétek úgy a szexet, mint valami adományt, amivel megajándékozzátok őket, ha jól viselkednek. Elvégre nektek is jó, nem?

7. ...elvárjátok tőlük, hogy gondolatolvasók legyenek.
Attól, hogy itt-ott elejtetek egy megjegyzést, a férfiak még nem fogják kitalálni, mit szeretntek, mire vágytok, mire gondoltok. Megkímélitek magatokat a csalódástól és elejét veszitek egy későbbi veszekedésnek, ha egyszerűen kimondjátok, amire gondoltok.

8. ...beszéltek a moziban film közben.
Ők sem tudják, ki a gyilkos, ők sem tudják, mi lesz a film vége. És azt meg végképp utálják, ha nem figyeltek oda, és úgy kérdezgettek mindenféle hülyeséget, miután végre hajlandóak vagytok becsatlakozni a cselekménybe.

9. ...azt hiszitek, haragszanak rátok, amikor csupán nincs mondanivalójuk.
A férfiak szeretnek bambulni. Csak úgy nézni ki a fejükből. Nyomogatni a telefonjukat. Ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor nyomja valami a lelküket, vagy épp haragszanak rátok. Ők így lazítanak. Ezért ne kérdezgessétek tőlük percenként, hogy: "Valami baj van?"

10. ...nem tudjátok hova tenni a lábaitokat.
Itt tulajdonképpen egyetlen tipikus szituációra gondolnak: arra, hogy vegyétek le a lábatokat a műszerfalról!

11. ...képtelenek vagytok meghozni egy egyszerű döntést.
Mit szeretnétek: krémest vagy fagyikelyhet? Hova mennétek szívesebben: strandra vagy kirándulni? Mit ennétek vacsorára: mexikóit vagy pizzát? És nem, nem megy, egyszerűen képtelen vagytok eldönteni ezeket az életbevágóan fontos kérdéseket.

12. ...nem tudjátok fogadni a bókokat. 
Példa: Ők – "De szép vagy ma?" Ti – "Ezek szerint máskor ronda vagyok?" Lehet, hogy esetlen a megfogalmazás, de ők csak bókolni próbálnak – mögöttes tartalom nincs benne. Tanuljatok meg örülni neki és kedvesen fogadni!


Nincsenek megjegyzések: